Geslaagden niv. 4

Bijzondere avond; diploma-uitreiking niveau 4 bouwkunde.

Vijf jaar geleden ontstond er een gesprek tussen Bouw- en Inframensen als vertegenwoordiger van het bedrijfsleven en ROC da Vinci College. De insteek was: de bouw en infra niveau 2 en 3 BBL (1 dag per week naar school) opleidingen zijn al praktijkgericht. De niveau 4 (BOL) opleiding was dat in onze ogen niet.
Binnen 1 jaar ontwikkelden we samen, echt samen, een nieuwe Bouwkunde niveau 4 opleiding. Bouw- en Inframensen en da Vinci gingen ook fysiek in één gebouw in Hardinxveld-Giessendam.
De eerste 2 jaar van de opleiding (BOL), min. 34 klokuur per week op school/bij Bouw- en Inframensen en keihard werken aan een praktisch en theoretisch fundament. De laatste 2 jaar naar buiten, werken in de praktijk (BBL) én geld verdienen bij de bedrijven in de regio..
Vandaag ronden we de eerste 4 jaar af met de diploma-uitreiking van 14 studenten. Ze kwamen binnen als pubers, ze gaan weg als professionals in de Bouw en Infra.
Van hen gaan 12 hbo doen! (volle-tijd, deeltijd of duaal).
Voor de nieuwe instroom 2019-2020 hebben zich 50 nieuwe studenten aangemeld voor de niveau 4 opleiding. De studenten hebben hun intake inmiddels gehad en zijn toegelaten.